spot_img
vineri, ianuarie 21, 2022
spot_img

Regionala Galați a CFR SA vrea să cumpere piese de schimb pentru aparate de cale

Regionala Galați a Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA a lansat o licitație pentru piese de schimb pentru aparate de cale, în valoare de 225.000 de euro.

piese de schimb pentru aparate de cale ridicarea restricțiilor de viteză pe M900 reparații la infrastructură pe Magistrala 900 licitație pentru întreținere și reparații licitație pentru înlocuirea unui macaz licitații feroviare Proiectele feroviare din Moldova ridicare restricții de viteză licitație a CFR Călători
FOTO cu rol pur ilustrativ

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat anunțul de licitație ce are ca obiect ”Piese de schimb pentru aparate  de cale – SRCF Galați”. Valoarea totală estimată a contractului ce se vrea a fi încheiat este de 1.102.970,31 lei, echivalentul a aproape 225.000 de euro.

Procedura vizează achiziţia de piese de schimb pentru aparate de cale, conform anexei nr. 721/L/251/2021 la caietul de sarcini, necesare ȋn cadrul lucrărilor de ȋntreţinere curentă şi reparaţii ale căii ferate pentru ȋnlocuirea pieselor de schimb pentru aparate de cale uzate sau defecte, pentru menţinerea căii ȋn toleranţele impuse prin instrucţiile de serviciu, ȋn vederea circulaţiei trenurilor ȋn condiţii de siguranţă, astfel ȋncât să fie asigurată funcţionarea normală şi continuă a transportului feroviar.

Livrarea pieselor de schimb se va face la Secţiile L2 Brăila, L3 Buzău, L4 Focşani şi L5 Târgu Ocna.Condiții de participare la licitația pentru piese de schimb pentru aparate de cale

Pentru participarea la procedura de achiziție, se solicită experienţă similară. Astfel, ofertantul (operator economic individual sau asociere de operatori economici) trebuie să demonstreze că în ultimii trei ani până la data limită de depunere a ofertei a livrat produse de natura sau complexitatea similare cu obiectul procedurii, în valoare individuală/ cumulată de minimum un milion de lei fără TVA, la nivelul unui contract sau mai multor contracte.

Valoarea garanției de participare la licitație este de 11.029 de lei. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 20 iulie 2021, ora 15,00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 20 noiembrie 2021. (A.B.)

Ultimele Articole