spot_img
sâmbătă, septembrie 24, 2022
spot_img

Regionala Constanța cumpără piatră spartă pentru linia Medgidia-Tulcea

Regionala Constanța a Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA vrea să cumpere piatră spartă pentru linia Medgidia-Tulcea, în valoare de peste 90.000 de euro.

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat anunțul de licitație, în procedură simplificată, ce are ca obiect ”Piatră spartă pentru balastarea liniilor de cale ferată”.

Obiectul contractului ce se vrea a fi încheiat este furnizarea de piatră spartă pentru balastarea liniilor de cale ferată, utilizată la întreţinerea curentă, reparaţia periodică şi reparaţia capitală a liniilor de cale ferată în exploatare, conform specificațiilor caietului de sarcini. Locul de livrare a produsului va fi staţia Cataloi, judeţul Tulcea, de pe secția CF 804.

Valoarea totală estimată a contractului este de 448.999,85 lei. Cantitatea solicitată este de 6.907,69 tone, pentru o perioadă de 12 luni.Condiții de participare la licitația de piatră spartă pentru linia Medgidia-Tulcea

Pentru participarea la procedura de achiziție se solicită executarea de livrari de tipul specificat. Astfel, ofertantul va declara în DUAE principalele livrări de produse similare realizate într-o perioadă care acoperă cel mult ultimii trei ani, în valoare individuală/cumulată de minimum 448.999 de lei fără TVA, la nivelul a maximum trei contracte.

Valoarea garanției de participare este de 4.489 de lei. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 5 ianuarie 2022, ora 15:00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 5 aprilie 2022.

Ultimele Articole