spot_img
duminică, decembrie 5, 2021
spot_img

Regionala Iași vrea să cumpere 14.700 de tone de piatră spartă pentru calea ferată

Regionala Iași a Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA vrea să cumpere 14,700 de tone de piatră spartă pentru calea ferată, în .valoare de 100.000 de euro.

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat anunțul de licitație ce are ca obiect ”Piatră spartă pentru balastarea liniilor de cale ferată”. Valoarea totală estimată a contractului este de 499.970 de lei.

Produsele ce urmează a fi achiziționate se utilizează pentru întreținerea căii ferate. Neefectuarea la timp a achizițiilor duce la imposibilitatea desfășurării activității de întreținere a căii ferate în conditii optime și garantarea siguranței circulației, se arată în anunțul de licitație. Piatra spartă va fi livrată în Halta CF Măgura Ilvei de pe linia 502.

Se vor achiziționa 14.705 tone de piatră spartă pentru balastarea liniilor de cale ferată.Condiții de participare la licitația de piatră spartă pentru calea ferată

Dacă ofertantul la procedura de achiziție are calitatea de producător, va prezenta:

  • Autorizația de furnizor feroviar eliberată de Autoritatea Feroviară Română – AFER, pentru categoría produselor feroviare critice: ”Piatră spartă pentru balastarea liniilor de cale ferată”, în conformitate cu prevederile art. 1 a OMT 290/2000, valabila la momentul prezentării;
  • Certificat de Omologare Tehnică Feroviară de tip sau de fabricație în faza finală, însoțit de anexa, eliberat de Autoritatea Feroviară Română – AFER, pentru infrastructura feroviară administrată de CNCF CFR SA.

Dacă ofertantul are calitatea de distribuitor autorizat, va prezenta:

  • Agrement tehnic feroviar pentru comercializarea produselor la calea ferată eliberate de Autoritatea Feroviară Română-AFER, din care sa rezulte ca au dreptul sa furnizeze aceste produse pentru infrastructura feroviara administrată de CNCF CFR SA.

De asemenea, ofertanții trebuie să demonstreze că în ultimii trei ani (calculați până la data limită de depunere a ofertelor), au furnizat produse similare cu obiectul procedurii în valoare cumulată de cel puțin 499.900 de lei (fără TVA), realizate în cadrul unuia sau mai multor contracte.

Garanţia pentru participare este de 4.999 de lei şi este irevocabilă. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 1 noiembrie 2021, ora 15:00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 1 martie 2022.

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole