spot_img
marți, noiembrie 29, 2022
spot_img

Regionala București vrea să cumpere urgent 11.000 de tone de piatră spartă pentru calea ferată

Regionala București a Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA vrea să cumpere urgent aproape 11.000 de tone de piatră spartă pentru calea ferată.

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat marți dimineață anunțul de licitație, în procedură simplificată, ce are ca obiect „Piatră spartă”.

Piatra spartă se folosește pentru balastarea liniilor de cale ferată, conform Caietului de sarcini, se arată în anunțul de licitație. Valoarea totală estimată a contractului, ce vizează achiziția a 10.900 de tone, este de 1.988.160 de lei, echivalentul a peste 400.000 de euro.

Livrarea produselor se va face la stațiile CFR de pe raza de activitate a Sucursalei Regionale CF București, conform unui grafic ce va fi stabilit cu cinci zile înainte de începerea livrărilor și care va fi comunicat părții contractante.

Condiții de participare la licitația pentru furnizarea de piatră spartă pentru calea ferată

Pentru participarea la procedura de achiziție, experiența similară se va demonstra prin prezentarea a unuia sau mai multor contracte, din care să reiasă furnizarea de produse similare în ultimii trei ani, cu o valoare individuală/cumulată de minimum 1.988.160 de lei. Produsele similare acceptate sunt: piatră de carieră și concasată.

Valoarea garanției de participare este de 19.881,60 lei. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 11 octombrie 2021, ora 15:00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 11 februarie 2022.

Ultimele Articole