miercuri, septembrie 27, 2023
spot_imgspot_img

Peste 3.000 de expozanti si 160.000 de vizitatori la InnoTrans 2018

3.062 de companii si institutii expozante din 61 de tari au contribuit la succesul editiei din acest an a InnoTrans care a atras peste 160.000 de vizitatori din peste 110 tari. In timpul evenimentului, au fost anuntate peste 400 de inovatii, 155 de premiere mondiale si au fost expuse peste 155 de vehicule pe 3.500 m de linie de cale ferata in Spatiul Exterior al Expozitiei si in Spatiul dedicat Autobuzelor.
Vehiculele care au iesit in evidenta au fost trenul cu podea coborata Coradia Stream, fabricat de Alstom, si noul metrou usor pentru S-Bahn dezvoltat de consortiul Siemens-Stadler, care va intra in serviciu comercial in Berlin incepand cu 2021. „Trenul Ideilor”, prezentat de Deutsche Bahn la Intrarea Sudica ne-a aratat cum vom calatori in viitor, iar „Emma”, batrana locomotiva cu aburi, a facut, din nou, parte din expozitie.
„Editia de anul acesta a InnoTrans ne-a demonstrat inca o data ca evenimentul este platforma ideala pentru prezentarea inovatiilor, datorita implicarii internationale care a atins un nivel extraordinar. Niciun alt eveniment nu ofera vizitatorilor o imagine atat de cuprinzatoare si extinsa asupra fiecarui element care alcatuieste lantul de valori al industriei feroviare”, a declarat Christian Göke, CEO Messe Berlin.
Conform unui studiu reprezentativ, statutul si competentele vizitatorilor care au participat la targul InnoTrans au continuat sa creasca. 50% dintre cei care au fost intrebati ocupa o pozitie de conducere in cadrul companiei din care fac parte, ceea ce a corespuns cu o crestere a numarului de contracte semnate in cadrul InnoTrans. Per total, aprox. 89% dintre expozanti au declarat ca au fost multumiti de rezultatele pe care le-au avut in timpul targului. Aprox. 52% dintre vizitatorii targului au venit din strainatate, numarul celor din Asia de Sud, de Est si Centrala inregistrand cea mai mare crestere.
25 de delegatii de business din 18 tari au fost prezente la InnoTrans, inclusiv din Abu Dhabi, India si SUA.
In cadrul InnoTrans 2018, Asociatia Industriei Feroviare din Romania (AIF) a participat pentru a sasea oara consecutiv, organizand un stand comun, sub pavilionul Romaniei, unde au participat cinci membri precum SPIACT Craiova, Eximprod Buzau, Romania Euroest, Ronside Steel si Club Feroviar

Ultimele Articole