duminică, februarie 18, 2024
spot_img

Pesa livreaza in iulie un nou tren pentru Belarus

pesa belarusPesa Bydgoszcz este in curs de realizare a unui nou contract pentru trenul tip 730M pentru Caile Ferate din Belarus, urmand sa fie livrat in iulie primul din cele 4 trenuri. Acestes sunt urmatoarele 4 automotoare diesel din optiunea mentionata in contractul original semnat, prin care Pesa a livrat 3 DMU in 2014.
„In a doua jumatate a lunii iulie, noul DMU destinat Cailor Ferate din Belarus se va afla la granita cu Belarus.  In prezent vehiculul se afla in faza de montare-finala si este pregatit sa fie trimis pentru a raspunde cerintelor de mobilitate din Belarus”, ne-a declarat Liviu Pecican, director de marketing pentru Piata de Vest.
Ca parte a contractului initial, in iulie 2015, Caile Ferate din Belarus au solicitat furnizarea a inca patru DMU cu trei unitati, utilizate pe liniile regionale.
Vehiculul este dotat  cu aer conditionat, sisteme de monitorizare, este proiectat pentru transportul pe caile ferate cu ecartament larg si este realizat conform standardelor GOST. Structura trenului a fost realizata luandu-se in considerare 4 scenarii standard de coliziune.

Ultimele Articole