luni, aprilie 15, 2024
spot_img

VIDEO Două persoane lovite de tren, pe raza regionalelor feroviare Cluj și Iași

Pe raza regionalelor feroviare Cluj și Iași au fost luni seara două persoane lovite de tren, iar una dintre ele a decedat.

Un prim accident s-a produs în apropiere de strada Kovari Laszlo din Cluj-Napoca, unde a fost solicitată intervenția pompierilor din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca. Apelul de urgență a venit la ora 19:50, iar salvatorii au găsit la fața locului un bărbat de 46 de ani, semiconștient, care prezenta multiple traumatisme, informează Someșeanul.

Ulterior, acesta a devenit inconștient, fiind intubat de către echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă de la Detașamentul 2 și transportat în stare gravă la spital. La misiune au luat parte două autospeciale cu modul de descarcerare, alături de ambulanța SMURD.

În cauză se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Un alt accident a avut loc la Iași

Un al doilea accident s-a produs, tot luni seara, în dreptul localității Piciorul Lupului din județul Iași, informează B1 TV.

Bărbatul nu a mai avut nicio șansă de supraviețuire, după ce a fost lovit de locomotiva trenului Regio 6313 Vaslui-Iași. Trenul a avut o întârziere de 40 de minute la sosirea la destinație. Oficialii au anunțat că la fața locului s-au deplasat o echipă de descarcerare și o ambulanță de tip C, în speranța că s-ar putea salva viața victimei lovite de tren. După primele verificări, se pare că bărbatul în vârstă de 58 de ani mergea pe lângă linia de cale ferată, în timp ce avea în spate lemne pentru foc.

Victima a fost scoasă de sub roțile trenului conștientă, însă, din păcate, în timp ce era transportată la spital, a făcut un stop cardio-respirator. Medicii din ambulanță au făcut tot posibilul pentru a-i salva viața, așa că au început imediat manevrele de resuscitare. Din păcate, corpul plin de răni nu a mai rezistat, așa că bărbatul de 58 de ani s-a stins. Poliția Transporturi din cele două județe unde au fost persoane lovite de tren a pornit o anchetă pentru a descoperi ce s-a întâmplat, de fapt.

IN THE SPOTLIGHT

ARIC susține de 25 de ani rolul inginerilor consultanți

  Asociație profesională nonguvernamentală, apolitică și nonprofit, Asociația Română a Inginerilor Consultanți (ARIC), grupează companii și specialiști din domeniul proiectării și consultanței inginerești. Înființată în anul...

Ultimele Articole