luni, septembrie 25, 2023
spot_imgspot_img

Persoană rănită după ce o mână curentă a tramvaiului nou-nouț Bozankaya s-a rupt

Incident incredibil, luni în jurul prânzului, într-un tramvai Bozankaya, în zona centrală a Timișoarei. O femeie de 65 de ani a fost rănită după ce a căzut pentru că bara verticală de susținere s-a rupt în mers. O mână curentă a tramvaiului a cedat.

Garnitura a fost retrasă în depou pentru verificări, iar victima a ajuns la spital, potrivit tion.ro.

Incidentul s-a petrecut luni, în jurul prânzului, într-un tramvai Bozankaya care circula pe linia 6, în fața complexului comercial Bega din Timișoara. Femeia de 65 de ani călătorea în tramvai și se ținea de o bară verticală de susținere. La un moment dat însă bara s-a rupt în timp ce tramvaiul era în mers, iar femeia a fost rănită.

Un echipaj SMURD a fost trimis de urgență la fața locului și a preluat-o pe victimă pentru a o transporta la spital pentru investigații și îngrijiri medicale.

Mână curentă a tramvaiului, inspectată

După producerea incidentului, cei de la STPT au retras garnitura nouă în depou, pentru a fi inspectată de angajații producătorului care sunt detașați la Timișoara.

Incidentul este de neconceput în condițiile în care tramvaiele Bozankaya sunt noi. Ele au intrat recent în dotarea STPT și au costat aproximativ 2 milioane de euro bucata, informează tion.ro.

Ultimele Articole