spot_img
vineri, septembrie 30, 2022
spot_img

Persoană lovită mortal de tren la Buftea. Se așteaptă sosirea procurorilor

O persoană a fost lovită mortal de tren la Buftea luni dimineață, iar trenul staționează în așteptarea procurorilor pentru cercetarea la fața locului.

UPDATE Trenul IR 1751 a fost reînscris în circulație, după staționarea de 62 de minute, între Periș și Buftea. La fața locului, organele abilitate continuă cercetările, traficul feroviar fiind în continuare derulat doar pe firul II, între Periș și Buftea.

”Trenul IR 1751, care circulă în relația București Nord – Suceava, a surprins și accidentat mortal o persoană, de sex masculin, între Buftea – Periș, pe firul, la km 18+900. Trenul va fi repus în circulație după finalizarea intervențior desfășurate la locul accidentului de organele abiliate, inclusiv de IML. În acest moment se așteaptă sosirea reprezentanților Procuraturii. Celelalte trenuri, care tranzitează zona, nu sunt afectate, ele fiind redirecționate pe fir 2, Periș – Buftea”, a transmis Oana Brânzan, purtătorul de cuvânt al Companiei Naționale de Căi ferate CFR SA.

Trenul IR 1751 a plecat din stația București Nord la ora 10,55 și ar fi trebuit să ajungă la destinația finală, Suceava, la ora 16,50.

CITEȘTE și Călătorie de coșmar pentru pasagerii unui tren Interregio Arad-Mangalia

Ultimele Articole