marți, octombrie 3, 2023
spot_imgspot_img

FOTO Veste bună pentru navetiști. Se construiește un peron modern la Parc Mogoșoaia

O veste bună pentru navetiștii din nordul Bucureștiului: a început construcția unui peron modern la Parc Mogoșoaia.

Până acum, urcarea și coborârea în și din tren la PO Parc Mogoșoaia era plină de neajunsuri. Pe post de peron, pe partea dreaptă a sensului de mers dinspre București spre Urziceni, pe Magistrala 700, erau instalate niște dale de beton.

Peron modern la Parc Mogoșoaia, construit de Primărie

Primăria Mogoșoaia a chemat o firmă care să construiască un nou peron, în locul celui vechi, și vineri dimineață s-a apucat de lucru.

”Se lucrează cu beton cu uscare rapidă, până la minus 10 grade. De mâine de la ora 10,00 va fi utilizabil. Până atunci, am cerut la CFR Călători să-i îndrume pe pasageri să nu coboare din tren pe partea dreaptă. Ulterior, când condițiile meteo vor permite, se va turna deasupra și un strat de asfalt. Lucrarea este executată de Primăria Mogoșoaia, noi doar am pus la dispoziție amplasamentul și am dat avizul”, au declarat pentru Club Feroviar surse din cadrul Regionalei București a Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA.

Astfel, locuitorii din Mogoșoaia care fac naveta la București vor avea condiții civilizate de urcare și coborâre din trenuri. PO Parc Mogoșoaia este situat imediat după pasajul de cale ferată care supratraversează DN1A, într-o zonă extrem de locuită. A nu se confunda cu stația Mogoșoaia.

Ultimele Articole