spot_img
miercuri, septembrie 28, 2022
spot_img

Percheziții la Tecuci și Bârlad, la hoții de la calea ferată. Ce au găsit polițiștii

Oamenii legii au făcut percheziții la Tecuci și Bârlad, într-un dosar de furt calificat de la calea ferată, instrumentat de Poliția Transporturi Galați.

percheziții la Tecuci bilanțul Poliției Transporturi Poliția Transporturi razii în gări sinucidere pe calea ferată
FOTO cu rol pur ilustrativ

”Polițiștii Secției Poliţiei Transporturi Galaţi au efectuat cercetări ca urmare a unei sesizări din partea Regionalei C.F.R., cu privire la furturi de componente de la infrastructura feroviară și, în urma perchezițiilor domiciliare efectuate la data de 07.07.2020, în mai multe imobile din municipiul Tecuci și sediul unei societăți comerciale din municipiul Bârlad, au identificat și ridicat o parte din bunurile provenite din furt și obiecte care au servit la săvârșirea faptei, respectiv:

– un cuptor artizanal folosit la topirea de cupru/aluminiu;

– 490 kg fire de cupru diverse diametre/dimensiuni;

– documente de predare a diverse cantități de cupru (aproximativ 1.000 kg), la un centru de achiziții de deșeuri neferoase din județul Vrancea;

– obiecte folosite la secționarea cablurilor sustrase (topor, foarfece de tip gură de lup);

– documente financiar contabile privind achiziții de cantități de cupru, de la sediul societății comerciale din municipiul Bârlad”, precizează STPT Galați.

Percheziții la Tecuci și Bârlad. Prejudiciu de 35.000 de lei

De asemenea, au fost puse în executare mai multe mandate de aducere și au fost conduse la sediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Liești, respectiv sediul Poliției Transporturi Galați, mai multe persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii.

Prejudiciul creat în acest caz este de aproximativ 35.000 de lei, precizează site-ul local Express de Dunăre. Cercetările continuă sub supravegherea procurorului de caz, cu autorii în stare de libertate.

Ultimele Articole