sâmbătă, iunie 3, 2023
spot_img

Percheziții la CFR Călători Timișoara. Este vizat fostul director al Regionalei

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara, împreună cu polițiști din cadrul Poliției Transporturi Feroviare Timiș au făcut percheziții la CFR Călători Timișoara, fiind vizat fostul director al Sucursalei Regionale de Transport Feroviar de Călători, Florin Blăgăilă.

Oamenii legii au făcut marți șapte percheziții în județele Hunedoara și Timiș, inclusiv la sediul CFR Călători Timișoara, informează site-ul local Press Alert.

Vizat de anchetă ar fi fostul director al sucursalei CFR Călători Timișoara, Florin Blăgăilă, care a fost înlocuit din funcție la începutul lunii în curs de ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, menționează jurnaliștii bănățeni.

Percheziții la CFR Călători Timișoara. Florin Blăgăilă, protagonist al unui scandal de corupție

Pe 4 aprilie, conducerea centrală a CFR Călători l-a schimbat din funcție pe Florin Blăgăilă, protagonist al unui scandal de corupție, după cum a relatat la vremea respectivă Club Feroviar.

Cel care i-a luat locul, respectiv Constantin Leontin Fleancu, a ocupat până acum funcția de șef serviciu și a fost numit cu delegație pentru o lună.

Potrivit publicației Newsteam, în perioda 2014-2017, firma deținută de soția fostului director, Blăgăilă Corneluța Rodica, ISAL TIM SRL, a avut zeci de contracte de salubrizare vagoane și spații, lucrări de amenajări interioare și montaj de tâmplărie PVC, chiar cu CFR Călători Timișoara, unde director era nimeni altul decât soțul patroanei, Florin Blăgăilă.

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, provine din Timișoara.

Ultimele Articole