luni, aprilie 15, 2024
spot_img

Percheziții la Calea Ferată din Moldova. Documente false la vagoanele restaurant

În dimineața zilei de miercuri au avut loc percheziții la Calea Ferată din Moldova, pe baza unor suspeciuni legate de vagoanele restaurant care circulă în străinătate.

percheziții la Calea Ferată din Moldova Calea Ferată din Moldova se divizează director la Calea Ferată a Moldovei profitul Căii Ferate din Moldova

Descinderile au loc pe faptul transportării băuturilor alcoolice şi a altor mărfuri pe bază de documente falsificate, informează TVR Moldova.

Procuratura Republicii Moldova a anunţat că a fost deschis un dosar penal în temeiul bănuielii rezonabile privind comiterea infracţiunii de confecţionare, deţinere, vânzare sau folosire a documentelor oficiale, a imprimatelor, ştampilelor sau sigiliilor false. Operaţiunea este în desfăşurare şi are loc de comun cu ofiţerii Secţiei de coordonare a activităţii de urmărire penală a Departamentului de Poliţie.

Percheziții la Calea Ferată din Moldova, după o sesizare a conducerii

Întreprinderea de Stat Calea Ferată din Moldova susţine că percheziţiile au loc după ce a înaintat un demers către organele de drept pentru a trage la răspundere angajaţii CFM  care sunt bănuiţi de implicare în activităţi de depăşire a atribuţiilor de serviciu, făcând uz de anumite metode pentru însuşirea mijloacelor financiare de la CFM.

Î.S. „Calea Ferată din Moldova” condamnă cu fermitate orice act de încălcare a legii şi arată constant deschidere şi conlucrare în vederea asigurării unei activităţi aflate în strictă conformitate cu legislaţia Republicii Moldova, se precizează într-un comunicat dat publicității miercuri de CFM.

IN THE SPOTLIGHT

ARIC susține de 25 de ani rolul inginerilor consultanți

  Asociație profesională nonguvernamentală, apolitică și nonprofit, Asociația Română a Inginerilor Consultanți (ARIC), grupează companii și specialiști din domeniul proiectării și consultanței inginerești. Înființată în anul...

Ultimele Articole