spot_img
duminică, noiembrie 27, 2022
spot_img

Licitație pentru pază la Regionala Constanța. Se cer agenți înarmați cu pistoale

O licitație pentru pază la Regionala Constanța a Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA, în valoare de 1,1 milioane de euro a fost lansată joi dimineață.

pază la Regionala Constanța
FOTO Ave Security Group

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat anunțul de licitație ce are ca obiect ”Paza, protecție, ordine și control la obiective ale Sucursalei RCF Constanța”.

Obiectul contractului ce se vrea a fi încheiat pe o perioadă de doi ani de zile constă în servicii de pază simplă și mobilă înarmată, protecție, ordine și control, pentru obiective de pe raza Sucursalei Regionale CF Constanța. Cantitățile minime ale acordului cadru sunt de 14 posturi de pază lunare (6 posturi de pază simplă în regim permanent + 6 posturi de pază simplă în regim 12 ore/zi + 2 posturi de pază mobilă înarmată). Cantitățile maxime sunt: 18 posturi de pază lunare (9 posturi de pază simplă în regim permanent 24 de ore/zi + 6 posturi de pază simplă în regim 12 ore/zi + 3 posturi de pază mobilă înarmată).

Condiții de participare la licitația pentru pază la Regionala Constanța

Valoarea totala estimată a contractului este de 5.466.079 de lei. La evaluarea ofertelor, componenta financiară va cântări în proporție de 70%, iar câte 10% vor fi acordate pentru durata de intervenție, experiența și calificarea managerului de securitate și valoarea asigurării de răspundere civilă.

Ofertanții vor demonstra un nivel minim al cifrei de afaceri medii anuale pe ultimii trei ani, respectiv 2018, 2019, 2020, în valoare de cel puțin 2.733.039,5 lei (fără TVA). De asemenea, se solicită experiență similară. Se va prezenta lista principalelor servicii prestate în ultimii trei ani, conţinând valori, perioada de prestare, beneficiari, indiferent dacă aceştia sunt de stat sau privaţi. Operatorul economic trebuie să facă dovada experienţei în prestarea serviciilor similare, în valoare cumulată de minimum 2.733.039 lei fără TVA, la nivelul a maximum trei contracte. Servicii similare acceptate: servicii de paza umană, de bunuri, de clădiri administrative etc.

Valoarea garantiei de participare este 27.330 de lei. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 14 iunie 2021, ora 15,00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 14 octombrie 2021. (A.B.)

Ultimele Articole