miercuri, septembrie 27, 2023
spot_imgspot_img

Patru noi locomotive TMH trimise în Kazahstan

Uzina de construcții de mașini Bryansk (BMZ), parte a Transmashholding (TMH), a livrat primele patru locomotive 2TE25KM pentru linia principală companiei naționale de căi ferate din Kazahstan, KTZ – Transport de marfă.

 

Contract de 50 de locomotive diesel de marfă 2TE25KM

În conformitate cu contractul semnat în aprilie 2023, Bryansk Machine-Building Plant va livra 50 de locomotive diesel de marfă 2TE25KM. TMH spune că angajații KTZ apreciază foarte mult performanța și fiabilitatea locomotivelor diesel de la Bryansk, precum și condițiile de lucru confortabile ale echipajelor de locomotivă.

Locomotivele 2TE25KM îndeplinesc cele mai stricte cerințe ale clienților și respectă standardele de mediu, dovedind în același timp o putere ridicată și confort pentru șoferi. Locomotiva diesel este capabilă să transporte trenuri cu o greutate de până la 6.400 de tone în orice condiții climatice, pe secțiuni cu un profil de cale ferată complex.

Designul locomotivelor se caracterizează prin accesibilitatea principalelor componente, ceea ce face posibilă reducerea costurilor de reparații și întreținere.

Locomotivele permit reducerea consumului de combustibil și a emisiilor nocive. Vehiculele asigură eficiența sistemului de diagnosticare și monitorizare a principalilor parametri, precum și pentru echipamentul de cabină bine gândit și confortabil pentru șofer.

BMZ produce locomotive de marfă de linie principală 2TE25KM din 2014. Acestea sunt utilizate pe scară largă de Căile Ferate Ruse, pe căile ferate din Mongolia și utilizate de Căile Ferate Ulan Bator și Turkmenistan, precum și la marile întreprinderi industriale din Rusia, Kazahstan și Uzbekistan.

 

Peste 48 de locomotive 2TE25KM livrate de TMH în ultimii ani

În Kazahstan, producătorul rus de material rulant a livrat în 2019 o locomotivă diesel de marfă 2TE25KM către Shubarkol Komir, unul dintre cei mai mari producători de cărbune termic din Kazahstan.

Locomotiva de marfă 2TE25KM este o locomotivă diesel de marfă de linie principală cu două secțiuni, cu ajustare a forței de tracțiune pe osie. 90% din componentele integrate în construcția locomotivei sunt proiectate și produse la nivel local.

În 2020, TMH a furnizat Căilor Ferate Ruse 40 de locomotive diesel 2TE25KM pentru serviciile de transport de marfă. În Rusia, cu excepția Căilor Ferate Ruse, TMH a mai furnizat Norilsk Nickel șapte locomotive diesel 2TE25KM în 2022.

Ultimele Articole