spot_img
joi, martie 30, 2023
spot_img

Partener Zilele Feroviare, 2019. REVA Simeria a organizat ziua porților deschise

Cu o lună mai devreme față de anul trecut, compania de material rulant a organizat la începutul lunii curente Ziua Porților Deschise.

Evenimentul a avut loc în dimineața zilei de 5 septembrie și a marcat in acest an sărbătorirea a 150 de ani de la înființare. Localizată în Hunedoara, REVA Simeria este una dintre cele mai mari companii româneşti din domeniul reparaţiilor, întreţinerii şi construcţiei de material rulant, şi cea mai mare din vestul ţării, deţinută de consorţiul Grampet Group.

În acelaşi timp, REVA este primul reparator de vagoane din România care a dobândit în anul 2012 certificarea ECM (Entity în Charge of Maintenance),  emisă de organismul de certificare elveţian Sconrail, condiţie sine qua non pentru a activa pe piaţa europeană.

De asemenea, REVA Simeria deţine autorizările SNCF şi VPI/DB. Acestea au fost obţinute de la cele mai exigente autorităţi de material rulant din Europa, ca urmare a realizării unor investiţii semnificative în tehnologie şi în instruirea personalului. Investiţiile în pregătirea resursei umane şi modernizările echipamentelor au fost cheia acestui succes, care a atras principalii deţinători de vagoane din Europa de Vest.

Evenimentul Zilele Feroviare se desfășoară în perioada 8-9 octombrie la București. Detalii aici.

 

 

Ultimele Articole