spot_img
luni, ianuarie 30, 2023
spot_img

FOTO O bucată de parapet a ajuns pe calea ferată. Traficul feroviar este afectat

În urma unui accident rutier produs pe Valea Oltului în cursul zilei de joi, 1 octombrie, o bucată de parapet a ajuns pe calea ferată.

Din cauza acesti bucăți de beton care a ajuns pe șine, traficul feroviar este afectat pe secția de cale ferată 201, Podu Olt-Piatra Olt, linie simplă neelectrificată.

Pe DN 7, la km 214 + 600 m, la intrarea în stațiunea Călinești, șoferul unui autoturism nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum într-o curbă la dreapta și a lovit parapetul de pe margine. În urma accidentului nu au rezultat victime,  dar circulația rutieră este afectată. Se circulă alternativ, pe un singur fir, a informat Inspectoratul Județean de Poliție Vâlcea.

O bucată de parapet a ajuns pe calea ferată. Un tren Regio va staționa până la îndepărtarea bucății de beton

La această oră nu sunt trenuri în circulatie în zona respectivă, și anume Lotru – Cornet. Primul tren care ar trebui să tranziteze zona respectivă este R 2072, care va ajunge în statia Cornet la ora 14.05. Trenul va fi oprit temporar până când reprezentanții Regionalei Craiova vor îndeparta „parapetul” respectiv și vor verifica starea liniei, a precizat purtătorul de cuvânt al Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA, Oana Brânzan.

Ultimele Articole