spot_img
miercuri, ianuarie 19, 2022
spot_img

Pantograf defect la o locomotivă în stația Timișu de Sus. Circulația feroviară nu este întreruptă

Un pantograf defect la locomotiva unui tren a perturbat miercuri la prânz circulația feroviară pe ruta București – Brașov.

pantograf defect

”Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe Magistrala 300 Predeal -Brașov, la ieșirea din stația CF Timișu de Sus (în județul Brașov), un pantograf s-a defecat. Din acest motiv, traficul feroviar este întrerupt. Se estimează că problema va fi remediată în cursul zilei de astăzi. Deplasarea mai multor trenuri de călători va fi afectată”, au transmis polițiștii, printr-un comunicat.

Pantograf defect. Traficul nu este întrerupt

La câteva minute, reprezentanții Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA au venit cu precizări, arătând că circulația feroviară nu este întreruptă.

”Mecanicul trenului R 3003 a anunțat, la ora 11.15, o defecțiune tehnică la pantograf. Pentru continuarea călătoriei, operatorul de transport va trimite o locomotivă de ajutor. Circulația feroviară nu este întreruptă la această oră între Timișu de Sus și Dârste, întrucât personalul de specialitate al CFR SA a redirecționat traficul celorlalte trenuri, care tranzitează zona respectivă, pe firul I. Trenul R 3003 își va relua circulația după ce va ajunge locomotiva de ajutor”, au transmis oficialii CFR SA.

Ultimele Articole