spot_img
sâmbătă, februarie 4, 2023
spot_img

Panouri fotovoltaice la Regionala Craiova a CFR SA, pe acoperișul clădirii

Se intenționează montarea de panouri fotovoltaice la Regionala Craiova a Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA, pe acoperișul clădirii.

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat anunțul de licitație ce are ca obiect ”Montare panouri fotovoltaice pe acoperișul tip terasă sediul SRCF Craiova (Expertiză tehnică și DALI)”. Valoarea totală estimată a contractului este de 39.250 de lei, echivalentul a aproximativ 8.000 de euro.

Obiectivul general al contractului îl reprezintă exploatarea pe termen mediu sau lung, asigurarea condiţiilor optime de muncă, diminuarea efectelor adverse asupra mediului, reducerea cheltuielilor cu energia electrică.

Clădirea Sediului Administrativ al SRCF Craiova, în care sunt amplasate birourile administrative, regulatorul de circulaţie Craiova, oficiul de informatică, a fost construită în anul 1968, cu un regim de înălţime de S+P+7 E. Suprafaţa construită este de 780 mp, suprafaţa construită desfășurată este de 7.121,41 mp, iar înălţimea – de 24 m la atic. În această clădire funcționează și stația CF Craiova.

Condiții de participare la licitația pentru instalarea de panouri fotovoltaice la Regionala Craiova

Pentru participarea la procedura de achiziție se solicită lista principalelor servicii prestate în ultimii trei ani, conţinând valori, perioada de prestare, beneficiari, indiferent daca aceştia sunt autorităţi contractante sau clienţi privaţi. Ofertantul trebuie să facă dovada că în ultimii trei ani de la data limită stabilită pentru depunerea ofertelor a prestat, la nivelul unui contract/mai multor contracte, servicii de proiectare a căror valoare individuală/valoare cumulată a fost de minimum 39.250 de lei fără TVA.

Ofertantul va constitui o garanţie de participare în valoare de 390 de lei. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 17 ianuarie 2023, ora 15:00. Oferta trebuie să fie valabilă până pe 17 mai 2023.

Ultimele Articole