spot_img
luni, ianuarie 30, 2023
spot_img

UPDATE Panică la metrou. Degajare de praf în vagoanele unui tren de pe Magistrala 3

A fost apăsat butonul de panică la metrou vineri dimineața, când în vagoanele unui tren care circula pe Magistrala 3 a fost sesizată o degajare de fum.

UPDATE Panică la metrou. Fumul era de fapt praf

Ulterior, Metrorex a dat publicității un comunicat din care reiese că, de fapt, nu era fum, ci praf. Îl redăm integral în cele ce urmează: ¬Metrorex informează că astăzi, 06.12.2019, la ora 08:39, într-un tren ce mergea în direcția Preciziei, pe Magistrala 3 de metrou, un călător a apăsat butonul de alarmă pentru a anunța o degajare de fum în salonul trenului. Echipele Metrorex au verificat starea tehnică a trenului și astfel nu s-a confirmat sesizarea de degajare de fum, fiind vorba despre o degajare de praf, introdusă în salonul trenului prin sistemul de ventilație, la stația Eroilor, întrucât în zona respectivă se desfășoară lucrări. Personalul Metrorex a acționat în scopul prevenirii oricăror eventuale pericole conform procedurilor în vigoare. Precizăm că circulația trenurilor de metrou nu a suferit modificări și siguranța călătorilor nu a fost pusă în pericol în niciun moment¬.

panică la metrou probleme pe Magistrala 2 de metrou probleme la metrou licitația pentru trenurile de metrou

Călătorii care au circulat vineri dimineață cu metroul în direcția Anghel Saligny au apăsat butonul de panică și au deschis geamurile, din cauza fumului dens din vagoane, potrivit Mediafax.

Martorii spun că fumul dens a apărut în ultimele vagoane ale metroului care circula în direcția Anghel Saligny. Călătorii au deschis toate geamurile și au apăsat butonul de panică. În zonă se fac verificări pentru a se stabili ce a provocat incidentul de la metrou.

Deocamdată, Metrorex nu a oferit nicio poziție oficială referitoare la acest incident.

Ultimele Articole