spot_img
miercuri, august 10, 2022
spot_img

Pana in 2021 Rusia va investi 35 mld dolari in calea ferata

Planul de investii al Cailor Ferate Ruse (RZD) pentru perioada 2019-2021 are o valoare totala de 2,3 trilioane de ruble (34,85 de miliarde de dolari) dintre care 10,3 miliarde de dolari vor fi investiti in 2019, 12,4 miliarde de dolari in 2020 si 11,3 miliarde de dolari in 2021.
Compania isi doreste sa finalizeze proiectele incepute, inclusiv prima etapa a modernizarii liniilor Baikal-Amur si Trans-Siberiana, si sa modernizeze infrastructura feroviara catre porturile de la Marea Azov si Marea Neagra.
In cadrul planului de investitii, compania va lansa si cea de-a doua etapa a liniilor Baikal-Amur si Trans-Siberiana si va construi un hub feroviar in Perm, precum si Hubul Central de Transport.
In urmatorii trei ani, va continua implementarea masurilor care au ca scop asigurarea durabilitatii procesului de transport. Planurile includ reconstructia a 17.000 de km de cale ferata in timp ce o mare parte a investitiilor va fi directionata catre modernizarea companiilor implicate in procesul de instalare a sinelor, in furnizarea aparatelor de alimentare cu energie si de informare in cadrul companiei, dar si actualizarea dispozitivelor de automatizare si control de la distanta.
Investitiile si planurile financiare ale Cailor Ferate Ruse au fost discutate de Guvern pe 8 noiembrie. Aceste investitii respecta Planul National de Dezvoltare a Infrastructurii aprobat de guvern.

Ultimele Articole