spot_img
duminică, noiembrie 27, 2022
spot_img

Pană de curent pe calea ferată, în județul Brașov. Trafic feroviar oprit între Feldioara și Augustin

O pană de curent pe calea ferată a oprit joi dimineața circulația feroviară în județul Brașov, între stațiile Feldioara și Augustin.

pană de curent pe calea ferată trenuri blocate defecțiune la linia de contact pantograf defect
FOTO cu rol pur ilustrativ

”Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe magistrala 300, între stațiile CF Feldioara și Augustin, județul Brașov, din cauza unor probleme tehnice (lipsă curent), circulația feroviară este întreruptă, trei trenuri de călători fiind oprite în stațiile Feldioara și Augustin. Nu sunt persoane rănite. Se estimează ca traficul feroviar să se reia normal în 45-60 de minute”, a anunțat Centrul Infotrafic din cadrul Poliției Române.

Pană de curent pe calea ferată. Precizările CFR SA

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA a venit cu precizări în legătură cu acest incident nedorit.

”Pe intervalul Feldioara – Augustin nu a fost tensiune în linia de contact pe ambele fire de circulație. S-au făcut verificări în linie curentă cu drezina pantograf pentru identificarea deranjametului. Acesta a fost remediat la 10.47 pe firul II, iar la această oră se intervine și pe firul I. Trenurile IR 1745, R 3351 și R 3500 au fost staționate temporar, în intervalul necesar intervențiilor, acestea urmând să-și reia circulația pe firul II”, a transmis Oana Brânzan, purtătorul de cuvânt al CNCF CFR SA.

Ultimele Articole