spot_img
luni, mai 16, 2022
spot_img

VIDEO Pană de curent la Tokyo. Trenurile de pe mai multe linii au fost anulate

O pană de curent la Tokyo, care s-a produs duminică după amiază (duminică dimineață în România), a provocat disfuncționalități majore în circulația trenurilor, majoritatea fiind anulate.

Compania niponă de căi ferate East Japan Railway a anunţat întreruperi extinse ale serviciilor în zona Tokyo în urma unei pene de curent, informează agenţia Kyodo, preluată de Agerpres.

Cauza penei de curent nu este cunoscută deocamdată, însă a fost raportat un incendiu la o substaţie a companiei feroviare din Warabi, în prefectura Saitama, învecinată capitalei, au declarat autorităţile locale responsabile cu stingerea incendiilor.

Incendiul a fost stins în jurul orei locale 13:25 (7,25 ora României) şi nu au fost raportate persoane rănite, conform departamentului de pompieri din Warabi.

Pană de curent la Tokyo. Câteva linii rămân închise

Potrivit pompierilor, a fost primit un apel în jurul orei locale 12:55 (6,55 ora României) cu privire la o posibilă explozie în zona substaţiei de tracțiune. Ca urmare, compania East Japan Railway a anunţat că a sistat serviciile sale de transport feroviar în zona metropolitană Tokyo, inclusiv pe liniile Yamanote, Keihin-Tohoku şi Joban.

Unele dintre serviciile întrerupte în urma penei de curent au fost reluate parţial, însă linia Keihin-Tohoku şi alte câteva linii sunt în continuare nefuncţionale, potrivit companiei de căi ferate.

Ultimele Articole