spot_img
vineri, august 19, 2022
spot_img

VIDEO Pană de curent la Londra. Traficul feroviar și aerian au fost grav afectate

O pană de curent la Londra, dar care a afectat și alte zone din Marea Britanie, a perturbat grav traficul feroviar și aerian.

pană de curent la Londra

Energia electrică a fost întreruptă la Aeroportul Newcastle timp de aproximativ 15 minute, dar și aeroporturile Heathrow, Gatwick şi Luton nu au fost afectate. „Cunoaştem problema întreruperii alimentării cu energie electrică în anumite părţi ale Londrei şi în Regiunea Sud-Est”, a informat compania de distribuţie UK Power Network.

Compania de infrastructură feroviară de stat Network Rail a anunţat că toate trenurile care se aflau în circulaţie la momentul avariei au staţionat, iar sistemul de semnalizare a fost repornit. Pasagerii au fost informaţi că există posibilitatea ca trenurile să înregistreze întârzieri semnificative.

Două generatoare defecte au cauzat această pană de curent la Londra

Compania National Grid, care administrează reţelele de transport de gaze naturale şi energie electrică din Anglia şi Ţara Galilor, a anunţat vineri seara că avaria care a cauzat pana de curent din Marea Britanie a fost remediată.

Un purtător de cuvânt al companiei a anunţat că au existat „probleme cu două generatoare care au dus la întreruperea alimentării cu energie electrică în mai multe zone ale ţării”. Reprezentantul National Grid a informat, însă, că problema „este rezolvată acum”.

Potrivit autorităţilor, întreruperea energiei electrice a fost provocată de o avarie a sistemului de transport al energiei. Traficul feroviar a fost perturbat din această cauză, iar traficul rutier din Londra a fost îngreunat deoarece unele semafoare nu au funcţionat.

Ultimele Articole