miercuri, septembrie 27, 2023
spot_imgspot_img

Orasul Bremen comanda tramvaie Siemens

Operatorul de transport public Bremer Straßenbahn, din orașul german Bremen,  a plasat companiei Siemens o comandă de 67 de tramvaie Avenio noi, cu podea joasă. Comanda include opțiunea achiziționării a încă 17 astfel de tramvaie. Acestea, compuse fiecare din câte 4 secțiuni, vor fi puse în serviciu comercial începând cu primăvara anului 2019.

Rețeaua de transport pe șină din Bremen cuprinde șapte linii de tramvai cu 163 de stații și are lungimea de 79 kilometri.

”După Munchen, Haga și Doha, Bremen este în prezent cel de-al patrulea oraș unde livrăm tramvaie Avenio. Design-ul modular permite tramvaiului Avenio să fie construit în funcție de cerințele și necesitățile specifice fiecărui oraș, de asemenea, poate fi utilizat în mod flexibil chiar și în condițiile în care calea de rulare este mai pretențioasă”, afirmă Jochen Eickholt, CEO al Siemens Mobility.

”Tramvaiele Avenio sunt ideale pentru comunitatea din Bremen. Sunt confortabile și moderne, au un interior spațios, acces la internet wireless și sisteme de informare a călătorilor cu monitoare duble”, precizează Hajo Müller, purtător de cuvânt al Consiliului de Administrație Bremer Straßenbahn.

Tramvaiul este construit în proporție de 90% din materiale reciclabile. Avenio utilizează o mare parte din energia recuperată la frânare pentru sistemul de încălzire sau pentru a alimenta din nou sistemul de furnizare a energiei electrice.

Ultimele Articole