Operatrul rus Central PKK selecteaza furnizorul de trenuri

Operatorul de servicii feroviare de navestisti din Rusia, Central Suburban Passenger Company (Central PKK), a acordat companiei Tver Carriage Works (TVZ) contractul pentru furnizarea a 23 de trenuri electrice moderne care vor fi puse in serviciu pe Inelul Central al Moscovei, pe viitoarea linie Lobnya – Odintsova.
TZV va livra trenurile EG2TV in al treilea trimestru din 2018.
Licitatia pentru noile trenuri a fost lansata in decembrie 2017 si prevede achizitia de trenuri moderne, capabile sa atinga o viteza de 120 km/h.
Inelele centrale ale Moscovei (WDC) vor oferi legaturi catre rute feroviare diferite din Rusia, conectand capitala cu alte orase din jurul sau. In 2019, autoritatile doresc sa lanseze serviciile pe linia Lobnya – Odintsova care trece prin statiile Dolgoprudny, Savelovsky si Belorussky.
Central PKK implementeaza proiecte pentru a-si dezvolta serviciile. Compania modernizeaza infrastructura feroviara, a instalat noi sisteme de plata si a achizitionat deja 86 de trenuri noi. Trenul electric Ivolga a fost pus in operare in primavara lui 2017.