joi, mai 16, 2024
spot_img

Operatorii și industria feroviară se reunesc la Conferințele Club Feroviar – 22 și 23 mai, Constanța

CONFERINȚELE CLUB FEROVIAR
– Operatorie Feroviară & Material Rulant –

 

Operatorii feroviari se reunesc la Constanța în zilele de 22 și 23 mai pentru a discuta despre viitorul domeniului feroviar! 

 

Nu ratați oportunitatea de a participa la Conferința de Operatorie Feroviară & Material Rulant 2024, unde lideri din industrie, experți și factori de decizie se vor aduna pentru a explora cele mai recente tehnologii și inovații.

Aceasta este șansa perfectă de a discuta despre modele de bună practică și despre tendințele care vor influența viitorul operatoriei feroviare.

În cadrul conferinței, veți avea ocazia să obțineți informații valoroase de la specialiști de renume și să participați la sesiuni interactive care abordează provocările actuale și viitoarele direcții ale industriei.


PROGRAMUL EVENIMENTULUI

Vizita tehnică în Portul Constanța

Vizita tehnică din cadrul Conferinţei de Operatorie Feroviară & Material Rulant se va desfășura în cea de-a doua zi a evenimentului, 23 mai, în Portul Constanța.

Turul tehnic va fi realizat pe căile principale de acces ale portului, cu plecare de la sediul CN APM SA Constanța – Gara Maritimă, parcurgerea a aproximativ zece kilometri până în partea de sud a portului și apoi revenirea în partea de nord. Pe această rută se pot vedea facilitățile de operare, de stocare, proiectele de dezvoltare a accesului în port aflate în derulare. Printre acestea, amintim proiectul CFR de modernizare a accesului pe calea ferată și proiectul finalizat de extindere la patru benzi a drumului de acces între porțile 10bis și 10.


INREGISTRARE

C.N. „Administrația Porturilor Maritime” S.A. Constanța, având rolul de autoritate portuară pentru portul Constanta (cuprinzând zona Constanța, zona Midia, zona Mangalia și zona Basarabi) și pentru portul turistic Tomis, își propune să ofere servicii de calitate și competitive clienților portuari, o infrastructură de transport dezvoltată, precum și condiții de mediu, securitate și siguranță în port, încurajând traficul de mărfuri și transformând portul Constanța în important centru de tranzit, oferind cea mai scurtă alternativa de transport către centrul Europei, și centru regional de distribuție – lider – pentru zona deservită.

Descoperiți ultimele tendințe și inovații din industrie!


 

PARTENERI


Club Feroviar, cu sprijinul Carieră Feroviară în România (CFiR), Asociația Inginerilor Feroviari din România (AIFR), Organizația Patronală a Societăților Feroviare Private din România (OPSFPR), Universitatea Națională de Știință și Tehnologie POLITEHNICA Bucureşti și Universitatea Tehnică de Construcții București, în parteneriat media cu AGERPRES, Railway PRO și Jurnalul de Afaceri, organizează a XVIII-a ediție a  Conferințelor ClubFeroviar – Conferința de Operatorie Feroviară& Material Rulant, în zilele de 22 și 23  mai, la Constanța (Hotel Continental Forum).

 

Pentru mai multe detalii și înscrieri, vă rugăm să accesați link-ul de mai jos:

Mai multe despre eveniment

IN THE SPOTLIGHT

Descoperă viitorul tău în domeniul feroviar la Târgul de Carieră Feroviară în România – 12-14 iunie 2024

Carieră Feroviară în România (CFiR), sub egida CNCF CFR SA, cu sprijinul Asociației Industriei Feroviare (AIF) și al Asociației Inginerilor Feroviari din România (AIFR), în parteneriat media cu AGERPRES și Club...

Ultimele Articole