duminică, aprilie 14, 2024
spot_img

Olanda ar putea introduce trenuri driverless

Bundesverkehrswegeplan - Zentrale Schienenprojekte in der WarteschleifeProRail, administratorul olandez de infrastructură, a anunțat că intenționează să testeze trenuri de marfă driverless pe linia Betuweroute, între Rotterdam și Germania.
DB Cargo a înaintat companiei olandeze o propunere privind testarea vehiculelor driverless pe această rută. Prin urmare, ProRail este în tratative cu organismele competente pentru a stabili modul în care trenurile pot fi testate în siguranță.
Betuweroute, linie dublă electrificată, este echipată cu sistemul ERTMS, ceea ce facilitează tehnologia driverless.
ProRail a furnizat detalii cu privire la un alt proiect cunoscut sub numele de „Route Ribbon” – un sistem de informare a rețelei în timp real, care poate fi accesat de către mecanicii de tren prin intermediul unei tablete. Prin urmare, testele pe trenurile DB cargo sunt programate pentru luna iulie.

IN THE SPOTLIGHT

ARIC susține de 25 de ani rolul inginerilor consultanți

  Asociație profesională nonguvernamentală, apolitică și nonprofit, Asociația Română a Inginerilor Consultanți (ARIC), grupează companii și specialiști din domeniul proiectării și consultanței inginerești. Înființată în anul...

Ultimele Articole