spot_img
miercuri, decembrie 7, 2022
spot_img

Oferte pentru ingineri, cu experiență sau la început de drum, dar și pentru economiști la Târgul de Carieră Feroviară în România

La Târgul de Carieră Feroviară în România, organizat de platforma CFiR și care va avea loc în datele de 20-21 aprilie, între orele 09-16, în mediul online prin intermediul platformei Zoom, companiile participante vin cu oferte diversificate în care se regăsesc mai multe posturi pentru ingineri, cu experiență sau la început de drum, dar și pentru economiști.

Ce trebuie să faceți pentru a participa la Târgul de Carieră Feroviară în România?

  1. Să urmăriți ofertele angajatorilor pe site-ul târgului
  2. Să vă înscrieți la interviuri prin selectarea intervalului orar în care vreți să susțineți interviul și să completați datele cerute
  3. Să obțineți confirmarea din partea angajatorului
  4. Să vă instalați aplicația Zoom și să vă înregistrați pentru Târgul de Carieră Feroviară în România
  5. Să accesați Zoom cu cel puțin 5 minute înainte de ora interviului și să așteptați să fiți introdus la interviu

Mai multe detalii despre procedura de înscriere

Aangajatori prezenți la târg

Oferte pentru ingineri, cu experiență sau la început de drum, dar și pentru economiști

Pentru oferta completă a fiecărui angajator și programarea pentru interviuri vizitați pagina de internet a Târgului de Carieră Feroviară în România.


CFiR, singura platformă de resurse umane care se ocupă strict de domeniul feroviar şi cel al transportului urban pe şină, organizează în perioada 20-21 aprilie 2021, în mediul online prin platforma Zoom, ediția de primăvară a Târgului de Carieră Feroviară în România.

Aflat la cea de-a IV-a ediție, Târgul de Carieră Feroviară în România reprezintă pentru persoanele interesate șansa de a-şi începe sau consolida o carieră în acest domeniu, de a intra în contact direct cu angajatorii.

Cei interesaţi sa participe la târg trebuie să aibă cont şi să îşi completeze CV-ul pe platforma CFiR  și să urmărească ofertele angajatorilor pe site-ul târgului. După ce se vor se înscrie la interviuri şi vor obţine confirmarea din partea angajatorului, vor trebui să se asigure că au acces la aplicația Zoom, cu cameră și microfon, prin care vor susține interviul.

Mai multe detalii despre procedura de înscriere

Angajatori
Colaboratori Parteneri Media
facultatea de transporturi UPB logo CFDP

 

Ultimele Articole