vineri, februarie 16, 2024
spot_img

O singură ofertă depusă la licitația CFR Călători pentru reparații la vagoanele seria 1091

O singură ofertă a fost depusă la licitația organizată de Societatea Națională de Transport Feroviar de Călători CFR Călători SA pentru reparații la vagoanele seria 1091 din parcul propriu.

La începutul anului, în sistemul electronic de achiziții publice a fost postat anunțul de licitație cu titlul ”Servicii de reparaţie planificată tip RTG, înlocuire roti monobloc, osii-ax, discuri de frână, coroane disc de frană uzate complet sau defecte la osiile montate, refacere a protecției anticorozive și vopsire integrală în sistem poliuretanic, servicii de recondiționări/ înlocuiri de subansamble/ piese/ materiale constatate pe fluxul de reparație că necesar a fi efectuate la vagoanele de călători seria 1091”.

Valoarea totală estimată a contractului de tip acord-cadru pentru o perioadă de 23 de luni este cuprinsă între 143.700 și 14.148.611,04 lei. În anexa la Caietul de sarcini se precizează că vor fi reparate minimum unul, maximum 12 vagoane de acest tip. Raportându-ne la cantitatea maximă a acordului cadru, rezultă că repararea unui vagon va costa 1,18 milioane de lei, echivalentul a 237.000 de euro.

La evaluarea ofertelor, prețul (componenta financiară) va conta în proporție de 90%, restul urmând a fi acordat pentru termenul de garanţie. Propunerile tehnice cu termene de garanție egale cu șase luni vor fi conforme, dar nu se acordă punctaj. Propunerile tehnice cu termene de garanție mai mari de 12 de luni nu vor fi punctate suplimentar peste maximul de puncte acordat factorului de evaluare, respectiv 10 puncte.Atelierele CFR Grivița, singura ofertă pentru contractul de reparații la vagoanele seria 1091

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare a fost data de 6 februarie 2024, ora 15:00.

Potrivit anunțului din SEAP, un singur reparator de material rulant a depus ofertă, și anume societatea bucureșteană Atelierele CFR Grivița SA. Oferta trebuie să fie valabilă până pe 6 mai 2024.

Ultimele Articole