miercuri, aprilie 17, 2024
spot_img

OEVRZ incepe productia locomotivelor care functioneaza pe baza de baterii

06-OEVRZFabrica de reparatii vagoane Oktyabrsky Electric Railway (OEVRZ) a inceput productia locomotivelor care functioneaza pe baterii cu sistem de tractiune asincron (81-581.4) proiectate pentru trenurile de serviciu care opereaza pe liniile de metrou neelectrificate sau deenergizate. Locomotiva electrica pentru metrou este un produs conceptual nou pentru OEVRZ.
Pana la sfarsitul lui 2016, OEVRZ va construi 2 locomotive 81-581.4 pentru GUP Petersburg Metropolitan.
Un set de baterii instalat intr-o camera a bateriilor va asigura operarea autonoma a locomotivei electrice timp de 7-8 ore (o tura de lucru). Materialul rulant va fi echipat cu o statie de incarcare independenta pentru a incarca bateriile atat de la un conductor feroviar, cat si de la o sursa de curent alternativ de 380 V si o frecventa de 50 HZ.
Implementarea locomotivelor pe baza de baterii va facilita operatiunile si va imbunatati calitatea infrastructurii de metrou.

IN THE SPOTLIGHT

ARIC susține de 25 de ani rolul inginerilor consultanți

  Asociație profesională nonguvernamentală, apolitică și nonprofit, Asociația Română a Inginerilor Consultanți (ARIC), grupează companii și specialiști din domeniul proiectării și consultanței inginerești. Înființată în anul...

Ultimele Articole