duminică, septembrie 26, 2021
spot_img

Obligațiunile unui operator feroviar, tranzacționate la BVB

Bursa de Valori Bucureşti informează că miercuri, 15 septembrie, obligaţiunile Ansett Logistics în valoare de 500.000 de euro intră la tranzacţionare pe Sistemul Multilateral de Tranzacţionare sub simbolul bursier ANS26E. Ansett Logistics este un transportator feroviar de mărfuri cu peste 15 ani experienţă.


Compania a vândut în cadrul unui plasament privat derulat în aprilie a.c. un număr de 5.000 de obligaţiuni corporative garantate, neconvertibile, dematerializate, cu o valoare nominală de 100 euro, potrivit Bursei de Valori. Ansett Logistics a atras de la 29 de investitori suma totală de 500.000 de euro, destinată finalizării achiziţiei unui număr de 125 de vagoane de transport ciment şi mărirea capitalului de lucru necesar activităţii de transport pe calea ferată. Obligaţiunile au scadenţa la 29 aprilie 2026 şi o rată anuală a cuponului fixă de 8%, plătibila trimestrial. Plasamentul privat de obligaţiuni şi listarea au fost realizate cu sprijinul BRK Financial Group.

Echipa Ansett Logistics va suna pe 15 septembrie clopoţelul Bursei de Valori Bucureşti cu ocazia începerii tranzacţionării obligaţiunilor companiei la bursă. Evenimentul va fi transmis LIVE, de la ora 10:00, pe canalele de social media ale BVB Facebook, YouTube şi LinkedIn. (D.C.)

Alte Articole

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole