luni, iunie 5, 2023
spot_img

ÖBB furnizeaza servicii de televiziune live in trenurile de calatori

07-obbNomad Digital a creat un parteneriat de success cu operatorul feroviar austriac ÖBB pentru furnizarea unei modernizari a serviciului WiFi pentru intregul parc de material rulant de calatori si a unui portal complex de servicii multimedia pentru 51 de trenuri ÖBB Railjet. De asemenea, ÖBB va furniza si servicii de televiziune live in 2 trenuri Railjet pentru prima data in lume.
Serviciile de televiziune live vor fi furnizate in parteneriat cu furnizorul de servicii TV austriac ORF, care ofera continutul. Serviciul permite calatorilor sa afle cele mai recente rezultate ale Campionatului Mondial de Fotbal 2016. Meciurile de fotbal pot fi urmarite live in 2 trenuri.
In plus, solutia de conexiune Nomad sustine lansarea unui portal de calatori integrat al OBB care livreaza o platforma de continut media complet si infotainment cu continut bogat (inclusiv TV live in 2 trenuri) si un Sistem de Informare a Calatorilor (PIS) care ofera calatorilor informatii complet sincronizate si integrate privind calatoria.

Ultimele Articole