joi, mai 2, 2024
spot_img

ÖBB comandă noi trenuri Desiro ML

Siemens Mobility a primit o comandă din partea Căilor Ferate Federale Austriece (ÖBB) pentru încă 21 de trenuri Siemens Desiro ML. Trenurile vor intra în exploatare începând cu anul 2026 și vor deservi rutele locale din partea de est a țării, în special linia principală dintre Viena Meidling și Floridsdorf și liniile secundare exterioare din Austria Inferioară.

„Desiro ML este un tren regional dovedit la nivel internațional, care obține cele mai înalte calificative în ceea ce privește satisfacția pasagerilor. Trenurile electrice dispun de o tehnologie impresionantă de ultimă generație și confort maxim. Acestea îndeplinesc cele mai înalte standarde de confort, inclusiv pentru pasagerii cu mobilitate redusă, cu zone de intrare optimizate suplimentar, precum și cu lumini de lectură și porturi USB în zonele de scaune respective”, a declarat Albrecht Neumann, CEO Rolling Stock, Siemens Mobility.

Trenurile Desiro ML sunt recunoscute pentru tehnologia lor avansată și pentru nivelul maxim de confort și comoditate pentru pasageri. Acestea îndeplinesc cele mai înalte standarde de mobilitate și permit o mobilitate complet lipsită de bariere. Caracteristicile cheie ale trenurilor Desiro ML includ 217 scaune confortabile, acces nivelat, fără bariere, cu trepte extensibile la toate ușile, suprafețe înalte optimizate pentru operarea S – Bahn, precum și încălzire și aer condiționat automate pentru a menține temperaturi interioare plăcute. De asemenea, acestea au scaune reglabile și ergonomice de mare confort, cu spațiu suficient pentru picioare, prize de curent combinate/porturi USB în zona înaltă, mese rabatabile pentru laptop și suporturi pentru picioare, spațiu pentru cărucioare de copii în vagonul din mijloc, spațiu pentru biciclete în zona multifuncțională și spațiu optimizat pentru scaune cu rotile și persoane cu mobilitate redusă. De asemenea, trenurile sunt echipate cu afișaje moderne de informații, serviciu WiFi, un portal la bord, două toalete (una fără bariere) și mese pentru schimbarea scutecelor.

Această comandă va crește dimensiunea flotei Desiro ML a ÖBB la 294 de trenuri, dintre care 236 sunt deja în serviciu în întreaga țară. Această comandă subliniază fiabilitatea trenurilor Desiro ML de la Siemens Mobility.

IN THE SPOTLIGHT

Târgul de Carieră Feroviară în România, 12-14 iunie în format hibrid: fizic și online

”Târgul de Carieră Feroviară în România”, singurul târg de profil dedicat domeniului feroviar și al transportului urban pe șină, se va desfășura în format...

Ultimele Articole