spot_img
duminică, ianuarie 29, 2023
spot_img

FOTO Oameni ai străzii evacuați la Timișoara din zona căii ferate de către polițiști

Au fost zeci de oameni ai străzii evacuați la Timișoara de polițiștii locali din zona căii ferate din municipiul de pe malurile râului Bega.

Polițiștii locali au acționat vineri dimineață, în zona rambleului de cale ferată din zona Piața Timișoara 700, ca urmare a sesizărilor de la cetățeni și a constatărilor efectuate în cadrul patrulărilor. În zonă existau colibe în care locuiau persoane fără adăpost, în împrejurimi fiind adunate de acestea foarte multe deșeuri.

În cadrul acțiunii din această dimineață au fost depistate două persoane, din Timișoara, care au fost predate pentru luarea în evidență și acordarea de sprijin Direcției de Asistență Socială a Municipiului Timișoara.

Oameni ai străzii evacuați la Timișoara. A fost solicitat ajutorul echipelor de salubrizare

De asemenea, a fost solicitat ajutorul echipelor de salubrizare din cadrul Retim pentru a igieniza zona, informează site-ul local de știri Ziua de Vest.

Polițiștii locali au identificat și au luat măsurile legale, anul acesta, în alte 19 situații de acest gen, în care au fost identificate locații cu adăposturi improvizate de persoane fără adăpost, în zone din municipiul Timișoara, precum Demetriade, Dâmbovița, Ion Ionescu de la Brad sau Calea Torontalului.

Reprezentanții Direcției de Asistență Socială a Municipiului Timișoara (DASMT) roagă timișorenii care observă persoane aflate pe stradă sau în spații neîncălzite să apeleze serviciul de urgență 112. După acest apel, aceste persoane vulnerabile vor fi redirecționate spre cele două adăposturi ale direcției din Timișoara.

Ultimele Articole