spot_img
sâmbătă, octombrie 1, 2022
spot_img

O subsidiara a Deutsche Bahn face angajari in Romania @INFRATRANS® 2019

DB Engineering & Consulting, parte a grupului Deutsche Bahn, si-a anuntat prezenta la INFRATRANS® 2019 pentru a recruta personal in cadrul Targului de joburi si cariera – Cariera Feroviara in Romania care va avea loc in Salonul Regal, in data de 5 iunie, in intervalul orar 11:00-16:00.

 

Posturile pentru care DB Engineering & Consulting Romania face angajari:

Structural Engineer- Department of Civil and Industrial Engineering

Structural Engineer

Site supervisor

Telecommunications/Network Design Engineer in Railways – Bucharest

Railway Designer

Compania este una dintre cele mai mari din domeniul feroviar, cu o structura extinsa in Germania si proiecte in toata lumea. Furnizeaza solutii tehnice, proiectare de infrastructura, precum si solutii complexe de mobilitate si transport. Cu ajutorul conceptelor durabile, datorate experientei acumulate in proiecte realizate timp de multe decenii, DB Engineering & Consulting asigura viitorul succes al regiunilor economice, contribuie la protectia mediului, dar si la profilul viitorului la nivel global.

DB Engineering & Consulting ofera o gama larga de servicii de inginerie: pe langa linii noi si modernizate, serviciile DB includ numeroase proiecte de modernizare a infrastructurii feroviare existente.

Indiferent de tipul proiectului – constructie noua, modernizare si intretinere a unor sisteme complete sau a unor componente individuale – DB ofera intotdeauna o metoda profesionala si personalizata de implementare a specificatiilor incluse in planul de proiect si garanteaza un inceput calitativ al lucrarilor in programul si bugetul convenit.

Portofoliul de proiecte: Linii de cale ferata si triaje de la A la Z. DB Engineering & Consulting construieste si modernizeaza infrastructura feroviara, echipamente pentru servicii de transport calatori si marfa, ateliere si depouri, dar si servicii de instruire a personalului – si toate serviciile adiacente!

INFRATRANS® 2019 va incepe in data de 4 iunie, in statia CFR Bucuresti Nord. Evenimentul organizat de AIFR si Club Feroviar se desfasoara sub inaltul patronaj al Ministerului Transporturilor si cu sprijinul CFR SA, CFR Calatori, CFR Marfa, Metrorex, STB, AFER si CENAFER.

Evenimentul va avea loc in zilele de 4-5 iunie si este structurat in trei parti, respectiv expozitia de standuri, Targul de Joburi si Cariera si expozitia de material rulant, pe liniile 12 si 13.

Urmariti pe site-ul www.infratrans.ro  ce firme vor fi prezente la Targul de Joburi si Cariere – Cariera Feroviara in Romania, iar pe site-ul www.cfir.ro  puteti vedea oferta de locuri de munca disponibila in acest moment in domeniul feroviar si sa aplicati la ce post doriti.

De asemenea, accesati  www.infratrans.ro  pentru a va inscrie ca participant sau expozant in cadrul INFRATRANS® 2019.

Pentru a participa accesati urmatorul link

Ultimele Articole