sâmbătă, septembrie 30, 2023
spot_imgspot_img

O singură ofertă la licitația Primăriei București pentru panourile de informare în stații STB

Primăria București a primit o singură ofertă pentru panourile de informare în stații STB.

Aceasta a fost depusă de firma Urban Scope ofertant, împreună cu Dorecad Sol, subcontractant.

Primăria Municipiului București a lansat în iulie 2023 licitația pentru panourile de informare în stațiile STB, în cinci sectoare, mai puțin în sectorul 1.

”Am lansat în SEAP procedura de achiziție a Studiului de Fezabilitate pentru obiectivul de investiții Sistem ITS integrat Smart & Green Mobility pentru regiunea București – Ilfov – Informarea călătorilor în stațiile de transport public. Prin acest proiect, vom instala panouri digitale în 968 de stații de transport public din Capitală pe care vor fi afișate informații în timp real referitoare la organizarea și programul de circulație al vehiculelor. Datele vor fi furnizate călătorilor atât vizual, cât și audio. Investițiile vor consta în echipamente (panouri digitale) cu sisteme de susținere, respectiv software de management al panourilor digitale și componente de software pentru conectarea sistemului finanțat la bazele de date existente. Invit operatorii economici interesați să se înscrie la această procedură, termenul limită pentru depunerea ofertelor fiind 9 august 2023”, a scris primarul general Nicușor Dan pe pagina sa de Facebook.

Valoarea totală estimată a Studiului de Fezabilitate este 756.408 lei fără TVA. Costul total al proiectului este de peste 28 de milioane de lei (5,68 milioane de euro) fără TVA, iar finanțarea va fi asigurată prin PNRR.

Ultimele Articole