sâmbătă, septembrie 30, 2023
spot_imgspot_img

O noua sectiune de metrou din Moscova va fi deschisa in 2017

kozhukhovskaya-linePrima sectiune a liniei Kozhukhovskaya, noua linie a metroului din Moscova, va fi deschisa anul viitor, conform Viceprimarului Moscovei pentru Dezvoltare Urbana si Constructii, Marat Khusnullin.
„Analizam posibilitatea de a deschide sectiunea de Linie Kozhukhovskaya intre statiile Nekrasovka si Kosino la sfarsitului lui 2017”, a declarat acesta.
Aprox. 4 km de tuneluri pe aceasta linie, dar si 3,5 din cele 8 sectiuni de linie intre statatii au fost deja construite, a declarat Kirill Markov, Director Adjunct al Directoratului Nr. 3 din Mosinzhproyekt.
Doua utilaje cu o lungime de 6 metri lucreaza in prezent pe Linia Kozhukhovskaya si sapa doua tuneluri cu o singura linie, o optiune de constructie a metroului traditionala in Moscova intre statiile Nekrasovka si Kosino. Un utilaj cu o lungime de 10 metri va incepe lucrarile in ianuarie 2017.
„Doua trenuri vor putea sa ruleze pe sine paralele printr-un singur tunel mare care va lega statiile Nizhegorodskaya Ulitsa si Yugo-Vostochnaya”, a explicat Khusnullin.
Conform planurilor, linia Kozhukhovskaya cu o lungime de 17,2 km va fi complet operationala in 2018. Linia se va intinde din centrul Moscovei catre Nekrasovka, un cartier din sud-estul Moscovei. Linia va traversa si cartierele Vykhino-Zhulebino, Ryazansky, Nizhegorodsky si Ukhtomsky, unde in prezent nu exista statii de metrou. La statia Nizhegorodskaya Ulitsa, se va putea schimba pentru Third Interchange Circuit.
Linia Kozhukhovskaya va rula in paralel cu Linia Tagansko-Krasnopresnenskaya, cele doua intersectandu-se la statia Kosino unde calatorii vor putea schimba pentru Statia Lermotovsky.

Ultimele Articole