spot_img
sâmbătă, noiembrie 27, 2021
spot_img

O mașină a fost lovită de Trenul Foamei la Gherla. Șoferul a decedat în urma impactului

O mașină a fost lovită de Trenul Foamei Iași-Timișoara joi după amiază la Gherla, iar în urma accidentului șoferul și-a pierdut viața.

mașină a fost lovită de Trenul Foamei

Din primele informații, accidentul s-a petrecut la trecerea la nivel cu calea ferată spre cartierul Hășdate, relatează site-ul Dej24.ro. În urma apelului la 112, la fața locului s-au deplasat de urgență pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej cu o autospecială, trei ambulanțe, dar și polițiștii.

”Un conducător auto în vârstă de 40 de ani, care se deplasa pe strada Hășdății din municipiul Gherla, ajuns la trecerea cu cale ferată, a intrat în coliziune cu trenul Inter Regio, care se deplasa pe ruta Iași-Timișoara. În urma impactului, din nefericire, a rezultat decesul bărbatului”, a transmis IPJ Cluj.

”Pompierii au găsit la fața locului un autoturism contorsionat, în care era încarcerat un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani, cu multiple traumatisme incompatibile cu viața. S-a acționat pentru descarcerarea bărbatului și pentru asigurarea măsurilor de siguranță la locul accidentului. Nici unul din pasagerii sau personalul de specialitate din garnitura de tren nu a solicitat consultul salvatorilor”, a precizat ISU Cluj.

O mașină a fost lovită de Trenul Foamei. Autoturismul a fost târât pe calea ferată

Autoturismul a fost împins de tren pe calea ferată, iar la un moment dat a lovit un stâlp, pe care l-a scos din pământ.

Niciunul din pasagerii sau angajații CFR Călători din garnitura de tren nu a solicitat consultul salvatorilor.  Mecanicul de locomotivă a povestit, citat de site-ul GherlaInfo.ro, că omul se afla singur în mașină și că este posibil să nu fi văzut trenul care venea de după o curbă cu vizibilitate redusă (vezi în filmare declarația integrală a mecanicului). Trenul și-a reluat călătoria după aproximativ o oră. (A.B.)

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole