spot_img
miercuri, mai 18, 2022
spot_img

GALERIE FOTO O mașină a fost lovită de tren pe secția de cale ferată 126

O mașină a fost lovită de tren miercuri dimineață la o trecere la nivel cu calea ferată de pe secția 126, Timișoara Nord-Cruceni.

Accidentul s-a produs în jurul orei 10.00 la Peciu Nou. Șoferul s-a avântat pe linii fară să se asigure și nu a văzut la timp trenul operat de Regio Călători care circula pe ruta Cruceni-Timișoara, informează site-ul Opinia Timișoarei. Mașina a fost zdrobită, iar șoferul și-a pierdut viața, transmit reprezentanții Politiei Timiș.

La locul accidentului au intervenit pompierii și polițiștii, cu echipaj de descarcerare și patru subofițeri, însoțiți de un echipaj medical SMURD. „Un bărbat de 49 de ani a condus un autoturism, iar la trecerea cu calea ferata nu a respectat indicatorul stop și a fost lovit de un tren care venea de la Cruceni la Timișoara. Conducătorul auto și-a pierdut viața”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. În trenul implicat în accident se aflau 15 călători. Niciunul dintre ei nu a fost rănit.

Ultimele Articole