marți, iunie 6, 2023
spot_img

O mașină a fost lovită de tren la Pitești. Doi bărbați au murit în urma impactului

O mașină a fost lovită de tren la Pitești marți, accident rutier în urma căruia doi bărbați, aflați în autoturismul marca Logan, au decedat.

Accidentul mortal s-a petrecut la trecerea la nivel cu calea ferată semnalizată cu crucea Sfântului Andrei de pe strada Găvenii din Pitești, din spatele unui complex comercial. Doi bărbați, de 53 și 69 de ani și-au pierdut viața pe loc, informează site-ul de știri locale Universul Argeșean.

Din primele date culese de polițiștii care investighează accidentul, șoferul autoturismului nu s-a asigurat când a ajuns la trecerea de cale ferată, deși aceasta era semnalizată corespunzător, astfel că autoturismul a fost lovit din plin de un automotor al operatorului feroviar de stat CFR Călători.

Mașină lovită de tren la Pitești. Mecanicul de locomotivă nu a putut face nimic pentru a evita impactul

Salvatorii ajunși la fața locului au constatat că pentru cei doi bărbați din autoturism nu se mai poate face nimic, aceștia fiind găsiți încarcerați și cu leziuni incompatibile cu viața. În automotorul care a lovit mașina se aflau 10 călători, care nu au avut însă nevoie de îngrijiri medicale.

Șoferul autoturismului se întorcea de la un service auto de pe aceeași stradă pe care a avut loc și accidentul. Șef al parcului auto al unei societăți de cablu, bărbatul în vârstă de 52 de ani a mers să stea de vorbă cu mecanicii în legatură cu o mașină pe care o avea la verificat.

Atunci când a plecat un client al service-ului l-a rugat să îl ia și pe el în oraș. Trenul plecase din stația Pitești și avea ca destinație finală Curtea de Argeș. Mecanicul de locomotivă le-a povestit polițiștilor că a văzut mașina când a zburat de pe șine.

Ultimele Articole