spot_img
vineri, ianuarie 28, 2022
spot_img

O mașină a fost lovită de tren lângă Ploiești. Garnitura circula spre Urziceni

O mașină a fost lovită de tren luni după amiază în apropiere de Ploiești, la o trecere la nivel cu calea ferată din comuna Berceni.

mașină a fost lovită de tren betonieră a fost lovită de tren mașină a fost lovită de tren lovit de tren trenuri blocate în Timiș TIR a fost lovit de tren uciși de tren tren a lovit o mașină trafic feroviar închis accident feroviar la Balota tramvaie s-au ciocnit TIR a fost lovit de tren trafic feroviar oprit mașină a fost lovită de tren accident la trecerea la nivel mașină a fost lovită de tren TIR a ajuns pe calea ferată accident mortal la calea ferată căruță a fost lovită de tren tren a lovit un camion tren a lovit patru vaci tren a lovit o remorcă tren a deraiat căruţă a fost lovită de tren accident la trecerea căii ferate tramvaie s-au ciocnit accident mortal în Maramureș mașină a fost lovită de tren TIR lovit de tren

Un tren Regio care circula pe ruta Ploieşti – Urziceni a lovit un autoturism, la o trecere la nivel cu calea ferată din apropierea municipiului Ploieşti.

Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, primele informații de la faţa locului arată că accidentul s-a produs în comuna Berceni, satul Corlăteşti, la periferia Ploieştiului. Un tren Regio în care se aflau 85 de călători, care plecase din Ploieşti şi circula către Urziceni, a lovit un autoturism.

O mașină a fost lovită de tren. Șoferul a reușit să iasă din autoturism prin forțe proprii

Şoferul acestuia a reuşit să iasă din maşină înaintea ca echipajele de prim ajutor să ajungă la faţa locului, informează News.ro.

Reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Prahova, care intervin la faţa locului, au declarat că şoferul are 58 de ani şi a suferit un traumatism toracic, el fiind dus la spital.

Poliţia Prahova anunţă că traficul feroviar se desfăşoară normal în urma acestui accident rutier.

Ultimele Articole