spot_img
miercuri, martie 22, 2023
spot_img

O locomotivă și un automotor defecte la CFR Călători, probleme și la Softrans

O locomotivă și un automotor defecte au cauzat întârzieri mari ale trenurilor operate de CFR Călători joi dimineață. Și Softrans a avut probleme.

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA a anunțat că la această oră pe întrega rețea se circulă în condiții normale de iarnă, iar pe raza județelor aflate sub incidența avertizării de temperaturi scăzute, traficul feroviar este urmărit permanent de personalul specializat, astfel încât orice deranjament care poate interveni, din cauza temperaturilor negative înregistrate la nivelul solului, să fie remediat în cel mai scurt timp.

Nu avem linii închise, se circulă pe toate magistralele feroviare, cu mențiunea că anumite trenuri, care au anunțat deranjamente la locomotivă, vor ajunge la destinație cu întârziere, a declarat Oana Brânzan, purtătorul de cuvânt al CNCF CFR SA.

O locomotivă și un automotor defecte, plus deranjament la macazuri

Locomotiva trenului IR 1628, pe relația Brașov-București Nord, s-a defectat în parcurs, iar garnitura înregistrează o întârziere de 70 de minute, a precizat Oana Brânzan.

Trenul IRN 79, Budapest Keleti-București Nord, a acumulat o întârziere de 38 de minute la Cernele si între Fărcașele și Caracal, pentru remedierea unui deranjament la aparatele de cale. Și la IR 1680, Constanța-Brașov, a fost o prelungire a timpilor de mers, ceea ce a cauzat o întârziere de 22 de minute la sosirea în Capitală. La rândul lui, trenul Regio 8122, Slonozia Veche-București Nord a întârziat 110 minute din cauza defectării automotorului Desiro.

Probleme au fost și la operatorii privați. Trenul R 11612 al Softrans a plecat întârziat cu 31 de minute îdin Craiova și la Videle întârzierea se majorase deja la 46 de minute.

Ultimele Articole