VIDEO GALERIE FOTO O locomotivă a luat foc la Târnova. Călătorii au fost evacuați

3 iunie 2020

O locomotivă a luat foc la Târnova, însă incendiul a fost stins la timp, iar niciunul dintre pasagerii aflați în tren nu a avut de suferit în urma acestui incident.

Locomotiva unui tren de pasageri care circula pe ruta Bălți – Ocnița a luat foc în dimineața zilei de 2 iunie 2020, pe sectorul de cale ferată Târnova-Dondușeni, informează site-ul Ungheni News.

Din fericire, nici o persoană aflată în tren nu a avut de suferit, dar au ars în totalitate secțiunea motorului și panourile electrice ale locomotivei. Potrivit comunicatului de presă emis de Calea Ferată a Moldovei, la ora 11,03, la kilometrul 146, sectorul de cale ferată Târnova-Dondușeni, mecanicul ajutor al trenului de persoane Bălți-Ocnița a observat fum în cabina din spate a trenului.

O locomotivă a luat foc. Incendiul a fost stins imediat

Garnitura a fost oprită în cel mai scurt timp, iar mecanicii de locomotivă au acționat în strictă conformitate cu regulamentul în vigoare, făcând uz de toate mijloacele antiincendiu pe care le au la dispoziție.

Concomitent, au sunat la pompieri, care, odată ce au ajuns la fața locului, au lichidat incendiul. Toate circumstanțele și cauzele izbucnirii focului vor fi stabilite de către Inspectoratul General pentru Situații de Urgență de comun acord cu reprezentanții CFM.