marți, septembrie 26, 2023
spot_imgspot_img

BREAKING. O femeie va conduce patronatul feroviarilor privați, în locul lui Vasile Șeclăman

În premieră, o femeie va conduce patronatul feroviarilor privați, în locul lui Vasile Șeclăman, care se va retrage la o binemeritată pensie.

Simona Istrate va prelua de la Vasile Șeclăman, de la 1 august, funcția de președinte al Organizației Patronale a Societăților Feroviare Private din România (OPSFPR).

Votul pentru președinția organizației a fost dat miercuri după-amiază.


reconversie profesională la Tarom cursuri de calificare la CENAFER angajări la Thales Systems


Simona Istrate va conduce patronatul feroviarilor privați. Experiență vastă în domeniul feroviar

patronatul feroviarilor privațiSimona Istrate este din octombrie 2020 consilier principal de strategie la Grupul Grampet, iar din iulie 2021 și până în prezent este președintele Consiliului de Administrație al REVA SA Simeria, potrivit profilului său de pe Linkedin.

În perioada ianuarie 2019 – august 2020 ea a fost directorul Direcției de Transport feroviar din Ministerul Transporturilor și Infrastructurii. Anterior, în intervalul ianuarie – noiembrie 2019, Simona Istrate a fost președintele Consiliului de Administrație al Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA.

Înainte de asta, în perioada martie 2017 – februarie 2018, actuala șefă a OPSFPR a ocupat funcția de director al Direcției Juridice din cadrul Ministerului Transporturilor. În perioada mai – septembrie 2017 a făcut parte din Consiliul de Administrație al Societății Naționale de Transport Feroviar de Călători CFR Călători SA.

Ca pregătire profesională, Simona Istrate a absolvit Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, Facultatea de Mecanică – specializarea Mașini Termice, apoi Universitatea Ecologică din București – Facultatea de Drept.

Ultimele Articole