spot_img
marți, februarie 7, 2023
spot_img

O femeie a fost călcată de tren la Mediaș. Polițiștii au deschis dosar penal

O femeie a fost călcată de tren joi dimineață la ieșirea din gara Mediaș, iar polițiștii au deschis dosar penal în acest caz.

”În această dimineață, în jurul orei 06,50, polițiștii  B.J.P.T.  Sibiu – Post Poliție Transport Feroviar  Mediaș au fost sesizați prin  apel 112 despre faptul că  trenul R 3500 (Sighișoara-Teiuș) a surprins și  accidentat mortal o persoană de sex feminin  la ieșire din stația CF  Mediaș. Polițiștii  ajunsi la fața  locului au identificat victima ca fiind o femeie în vârstă  de 36 ani din municipiul Mediaș. În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, urmând a fi stabilite toate circumstanțele producerii evenimentului”, au anunțat polițiștii.

O femeie a fost călcată de tren. Medicii nu au putut decât să constate decesul

La rândul său, Serviciul de Ambulanță Județean Sibiu a anunțat miercuri dimineață că a trimis de la Mediaș un echipaj de tip B la trecerea de nivel cu calea ferată la ieșirea din Mediaș spre Copșa Mică, unde o femeie a fost surprinsa și accidentată de tren.

”Echipajul SAJ ajuns la fața locului nu a putut, din păcate, decât să constate decesul, femeia prezentând leziuni incompatibile cu viața”, au precizat medicii de la Ambulanță.

Ultimele Articole