vineri, februarie 16, 2024
spot_img

O femeie a fost acroșată de tren când traversa neregulamentar calea ferată pe secția 105

O femeie a fost acroşată de tren miercuri dimineaţă în localitatea argeşeană Mărăcineni, pe secția de circulație feroviară 105, Parcul Krețulescu-Golești-Câmpulung.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, accidentul s-a produs în jurul orei 7,00. ”Din verificările preliminare, efectuate de poliţiştii din cadrul Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Argeş, s-a stabilit faptul că trenul de călători, care circula dinspre Câmpulung Muscel spre Goleşti, în zona Staţiei CF Ciumeşti, ar fi surprins o femeie de 55 de ani, din Vedea, care s-ar fi angajat în traversarea căii ferate, fără să se asigure”, se precizează într-un comunicat al IPJ Argeş, citat de Agerpres.

Trenul implicat în accident este R 9120, care plecase din stația Parcul Krețulescu miercuri dimineață la ora 5,00 și ar fi trebuit să ajungă la destinația finală, stația Golești, la ora 6,57. Acest lucru nu s-a mai întâmplat însă, căci din cauza accidentului automotorul a înregistrat o întârziere de 31 de minute.O femeie a fost acroşată de tren și a fost dusă la spital

Femeia rănită a fost preluată de un echipaj SMURD şi dusă la spital. ”Paramedicii SMURD au preluat o victimă de sex feminin (…). Aceasta este conştientă şi prezintă politraumatism la membrul inferior şi membrul superior stâng”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş.

Poliţiştii Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Argeş fac cercetări la faţa locului, pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

Ultimele Articole