sâmbătă, decembrie 2, 2023
spot_img

VIDEO O ambulanță a fost lovită de tren în Maramureș. Doi răniți în urma accidentului

O ambulanță a fost lovită de tren marți noapte în județul Maramureș, accident rutier în urma căruia două persoane au ajuns la spital.

Un echipaj SMURD din judeţul Maramureş, care se deplasa la o pacientă aflată în stop cardio-respirator, a fost lovit de un tren, la o trecere la nivel cu calea ferată. Un medic şi doi paramedici au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Baia Mare.

ISU Maramureş a transmis că un echipaj SMURD care se deplasa pentru a sprijini un alt echipaj la Ulmeni, la o pacientă aflată în stop cardio-respirator, a fost lovit de un tren, la o trecere la nivel cu calea ferată.

O ambulanță a fost lovită de tren. Garnitura a întârziat 81 de minute

În autospeciala de terapie intensivă se aflau un medic, un paramedic şi o asistentă medicală. Cei trei au fost răniţi, fiind transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Baia Mare pentru investigaţii medicale. Se pare că unul dintre paramedici a suferit leziuni la nivelul picioarelor, informează presa locală. De asemenea, medicul de pe echipajul de terapie intensivă a suferit un traumatism toracic.

Pe de altă parte, femeia în vârstă de 76 de ani aflată în stop cardio-respirator, pentru care a fost solicitată ambulanţa, a decedat.

Pasagerii trenului Regio care circula pe ruta Cluj Napoca – Baia Mare nu au fost răniţi. Accidentul s-a produs în apropiere de stația Mireșu Mare, iar trenul R 4024, care plecase din Cluj-Napoca la ora 18,30 și trebuia să ajungă la Baia Mare la ora 22,16 a înregistrat o întârziere de 81 de minute.

Ultimele Articole