spot_img
miercuri, martie 22, 2023
spot_img

A fost votat în unanimitate noul președinte al CA al CFR SA. Ceferist cu state vechi

A fost votat în unanimitate noul președinte al CA al CFR SA, care îi succede în această funcție lui Constantin Gabriel Bunduc.

Așa cum a scris Club Feroviar la vremea respectivă, Adunarea Generală a Acționarilor a validat la începutul săptămânii membrii noului CA al Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA:

  1. Mihaela Mocanu
  2. Marius Chiper
  3. Ion Damian
  4. Dorin Mitan
  5. Diana-Doina Țenea
  6. Gheorghe Udriște
  7. Marian Zamfir.

reconversie profesională la Tarom cursuri de calificare la CENAFER angajări la Thales Systems


Noul președinte al CA al CFR SA este Marius Chiper

Marius Chiper a pierdut casa Marius Chiper dă în judecată CFR Chiper revine la conducerea CFRApoi, membrii Consiliului de Administrație i-au încredințat funcția de președinte lui Marius Chiper.

El a absolvit în 1994 Universitatea Politehnică Bucureşti, Facultatea de Transporturi/secţia Material Rulant de Cale Ferată. Marius Chiper a fost director general al CFR SA în două mandate, din decembrie 2015 până în octombrie 2017 și din octombrie 2019 până în februarie 2020.

Anterior, în perioada februarie 2015 – decembrie 2015, Marius Chiper a fost director general adjunct responsabil de investiţii. Între iunie 2010 și februarie 2015 el a fost șef de UMP (unitatea de management al proiectului) la Direcţia Management Proiecte Europene din cadrul Companiei Naționale de Căi Ferate. Din această poziție, a fost responsabil de gestionarea și implementarea proiectului de reabilitare a căii ferate pe Coridorul IV Pan European, Secțiunea 1: Frontieră – Curtici – Arad – km 614. Marius Chiper a mai ocupat poziții de conducere la Unicom, Autoritatea Feroviară Română și Registrul Feroviar Român.

Ultimele Articole