spot_img
vineri, iulie 1, 2022
spot_img

Este oficial. Noul director general al CFR SA a fost numit în funcție

Noul director general al CFR SA, Compania Naţională de Căi Ferate, a fost numit oficial în funcție vineri 17 decembrie 2021.

Club Feroviar a anunțat încă de acum două zile faptul că Ion Simu-Alexandru va prelua conducerea companiei de infrastructură, de la Ioan Pintea, prilej cu care a prezentat și extrase din declarația sa de avere. Citește articolul AICI.

Ion Simu-Alexandru a preluat conducerea Companiei, fiind desemnat, de Consiliul de Administraţie, în funcția de director general interimar, pentru un mandat de patru luni.

Ion Simu-Alexandru, de profesie inginer, este absolvent al Facultății de Mecanică, specializarea Ingineria Sistemelor de Circulație Feroviară, din cadrul Universității Politehnice Timișoara și are o experiență profesională de 30 de ani în domeniul feroviar, a informat purtătorul de cuvânt al CNCF CFR SA, Oana Brânzan.

Noul director general al CFR SA vrea accelerarea implementării proiectelor de investiții

Directorul general interimar al CFR SA și-a propus pentru perioada imediat următoare continuarea proiectelor începute, implementarea obiectivelor cuprinse în strategia de dezvoltare a rețelei feroviare și, nu în ultimul rând, prioritizarea proiectelor feroviare incluse în Planul Național de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), pentru modernizarea infrastructurii feroviare.

“Toate aceste proiecte, care au o contribuție esențială în dezvoltarea economică a rețelei feroviare naționale, dar și a companiei în sine, se vor implementa în regim accelerat, pentru că acum există șansa uriașă să modernizăm calea ferată, în această perioadă în care transportul feroviar, cel mai ecologic mod de transport, este o prioritate la nivel european și național”, a declarat Ion Simu-Alexandru.

Ultimele Articole